Parturi-kampaamo Floko

Parturi-Kampaamo Floko on kesällä 2017 avattu trendikäs ja lämminhenkinen kampaamo Lohjan Aseman sydämessä. Tällä paikalla on kampaamo toiminut jo yli 40 vuotta, jota edellisen omistajan eläköitymisen jälkeen jatkoi Kampaajamestari Mirka Mansner-Vierimaa. Meillä keikkailee myös vaihtuvia ammattilaisia sekä harjoittelijoita Lohjan Luksiasta. Meiltä löydät myös monipuolisen myymälän.

Palvelut

Meiltä saat monipuoliset kampaamopalvelut ja ripsien ja kulmien värjäykset ammattitaidolla. Kouluttaudumme myös jatkuvasti pysyäksemme ajan hermolla juuri sinua varten.

Liikkeestämme löydät myös erittäin kattavan valikoiman laadukkaita ammattilaisten suosimia hiustenhoitotuotteita kotiin ja neuvomme mielellämme sinulle sopivat kotihoitotuotteet. Valikoimissamme on myös laaja valikoima koruja, asusteita ja uutena myös muotia.

Ajanvaraus

Voit varata meille ajan helposti verkossa.

Oriflame

Mirka toimii myös Oriflamen kauneuskonsulttina, tiimin vetäjänä sekä jälleenmyyjänä. Mirkan kautta saat neuvoja sinulle sopivista tuotteista, vinkkejä meikkaukseen sekä ohjeet tuotteiden käyttöön. Löydät myös vaihtuvan valikoiman oriflamen tuotteita meiltä myynnistä. Kaikki tuotteet saat tilattua Mirkan Oriflame-verkkokaupasta suoraan kotiisi alta.

Kotisivut

Lisätietoa parturi-kampaamostamme ja tarjottavista palveluistamme löydät kotisivuiltamme.

Löydät meidät myös somesta!

FacebookInstagram

Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo Floko
Y-tunnus: 2709329-4
Mäntynummentie 14, 08500 Lohja
019 381 844
parturi-kampaamo@floko.fi

Liikkeen vastaava:
Mirka Mansner-Vierimaa
044 244 8551