Stenkulla Secondhand

Stenkulla secondhand on yritys, joka jälleenmyy tarkasti valikoituja käytettyjä tavaroita, huonekaluja, vaatteita ja asusteita. Kesäkuukausina yrityksellä on myös kesäkahvila. Ympäri vuoden yrityksen tiloissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kursseja ja työpajoja.

Secondhand -puoti

Stenkulla secondhand- puoti jälleenmyy käytettyjä, tarkasti valikoituja vaatteita, asusteita, huonekaluja ja sisustustavaraa. Puoti on pihapiirin vanhassa punaisessa ladossa. Tervetuloa tekemään löytöjä ja inspiroitumaan uniikista miljööstä. 

Kesäkahvila

Stenkulla secondhandin ladossa toimii kesäkuukausina pieni kahvila. Myynnissä vaihtuva valikoima kotona leivottuja kahvilatuotteita, vastajauhettua kahvia ja raikkaita virvokkeita. Kahvilan valikoima on kasvispainotteinen ja tarjolla on myös vegaanisia vaihtoehtoja. Kahvilan terassilla voit seurailla lampaiden laiduntamista ja nauttia kauniista maalaismaisemasta. 

Tapahtumat

21.7.2024: Stenkulla Secondhand X Taidepiristys - Paint & Breakfast

Yksityistilaisuudet

Stenkullan latoa on mahdollista myös vuokrata yksityistilaisuuksia varten. Kysy lisätietoja joko paikan päältä tai stenkullasecondhand@gmail.com.

Kotisivut

Lisätietoa Stenkulla Secondhandin toiminnasta löydät kotisivuiltamme.

Löydät meidät myös somesta!

FacebookInstagram

Yhteystiedot

Stenkulla Secondhand
Y-tunnus: 3451012-1
Pitkäkatu 134, 08150 Lohja
044 213 1007
stenkullasecondhand@gmail.com