Lohjalla.fi on vapaaehtoisvoimin kerätty tietokanta Lohjalla iloa tavalla tai toisella tuottavista paikoista.

Tällaisia paikkoja ovat mm. kaikenlaiset urheilu-, kuntoilu-, ulkoilu-, ja liikuntapaikat sekä näihin rinnastettavissa olevat paikat. Iloa tuottavia paikkoja ovat myös erilaiset nähtävyydet ja niihin rinnastettavissa olevat. Erilaiset järjestöt ja yhteisöt on jätetty tämän sivuston ulkopuolelle, koska niitä varten on oma http://www.lohjalaiset.fi-sivusto.

Sivuston tiedot kerätään ajatuksilla ”Mitä kaikkea Lohjalla voi tehdä?”, ”Miten ensikertalaisena löydän paikalle?” ja ”Mitä ensikertalaisen olisi hyvä tietää?” sekä tietysti ”Mitä voisin näyttää toispaikkakuntalaisille ystävilleni?”. Mukana olevat paikat ovat myös sellaisia, joihin periaatteessa kuka tahansa voi mennä harrastamaan tai viettämään aikaa. Sivut myös pyritään merkitsemään oleellisilla tägeillä, kuten esim. ”Ilmainen”, jolloin voidaan helposti hakea kaikki paikat joissa ei peritä pääsymaksuja tai vastaavia.

Isommatkin kuvaukset ovat mahdollisia, mutta tekstiä ei ole tarkoitus kopioida muualta, vaan mieluummin linkki paremman tiedon luokse. Kuvat ja videot kertovat ensikertalaisille paljon, ja madaltavat kynnystä käynneille. Kuvaukset ovat myös luonteeltaan neutraaleja ja objektiivisia, eikä esim. suoranaisia mainoksia sallita.

Sivuston runko pidetään yksinkertaisena, jotta se on helposti käytettävissä myös mobiiliselaimilla. Käytännössä sivu koostunee Lyhyestä kuvauksesta, kuvista sekä karttalinkistä.

Sivuston ylläpito ei vastaa millään tavalla tietojen oikeellisuudesta, mutta on toki pahoillaan virheistä ja pyrkii tiedoissa oikeellisuuteen. Jos havaitset virheitä tai muuta korjattavaa, niin ota yhteyttä osoitteeseen vapaaehtoistyota@lohjalla.fi.

Miksi sivusto on tehty? Rakkaudesta Lohjaan ja ihan vain koska sellaisen voi tehdä. 🙂

Print Friendly, PDF & Email